UW PARTNER IN VERKEER & VEILIGHERID
Certificaten
SNA/NEN Normering

Traffic Beveiliging BV is sinds 2017 in het bezit van het certificaat van de Stichting Normering Arbeid (NEN-4400). In het kader van de normering wordt Traffic Beveiliging twee keer per jaar geïnspecteerd en ook in 2018 heeft Traffic Beveiliging BV weer voldaan aan alle eisen die gesteld worden door de Stichting Normering Arbeid.
Na de eerste inspecties is tijdens de her-inspectie afgelopen jaar wederom vastgesteld dat Traffic Beveiliging BV voldoet aan de eisen die de Stichting Normering Arbeid stelt aan bedrijven die medewerkers beschikbaar stellen aan derden. Het SNA-keurmerk, ook wel bekend als de NEN-4400 norm, is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

Ondanks het feit dat wij het vanzelfsprekend vinden om aan deze normen te voldoen, is het goed te zien dat een externe inspectie instelling dit ook heeft geconstateerd.
sna certificatie Traffic beveiliging BV
Werk pakt  Samen sterk in duurzaam werk
Werkpakt is het keurmerk van de gemeente Enschede voor bedrijven die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap. 
Traffic beveiliging B.V. is, sinds 27 oktober 2015, onderscheiden met dit keurmerk omdat Traffic Beveiliging zich onderscheid door sociaal ondernemerschap.
Traffic Beveiliging onderneemt maatschappelijk verantwoord, is actief betrokken bij het vinden van een oplossing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Dit keurmerk laat zien dat Traffic Beveiliging bijdraagt aan een duurzame oplossing voor deze groep.
Wij investeren graag extra in medewerkers en daarmee in de kwaliteit voor verkeer en veiligheid.
Lees meer ……….
werk pakt Samen serk in duurzaam werkSITE MAP

VERKEER

Verkeer

Opleiding VKR


WEBSHOP

Webshop
Traffic Beveiliging BV & Werk pakt - samen sterk is duurzaam werk!
sna certificatie Traffic beveiliging BV
CONTACT

Jaargetijdenweg 3D

7532 SX Enschede

Tel. 053-303 00 94

E-mail: info@trafficbeveiliging.nl


Top Page